Ovocné sirupy - Z ovoce od Honzy Blahovce
Naše ovocné sirupy vyrábíme pouze z kvalitního ovoce, cukru citronové šťávy, občas přidáváme trochu kyseliny citronové, jak to dělaly naše babičky. Avšak narozdíl od našich babiček používáme moderní technologie a to vaření ve vakuu bez přístupu vzduchu. To nám umožňuje vařit sirupy za nižších teplot, což v kombinaci s vakuem dělá naše sirupy výjimečnými. Při nízkých teplotách a bez přístupu vzduchu tak nedochází k oxidaci vitamínů barviv a aromat v ovoci.
Narozdíl od většiny konkurence najdete v našich sirupech vše, co v ovoci je, tedy i semínka, dužinu a v citrusových sirupech také kandované rozmixované plody a kůry které si sami kandujeme. V našich sirupech nehledejte žádná barviva, aromata, ovocné koncentráty, glukózo-fruktózový sirup ani chemické konzervanty.
Na co naše ovocné sirupy použít?
Nejčastěji se používají na výrobu domácích limonád a horkých nápojů. Můžete si je připravit dle libosti v pohodlí domova, nebo vám z nich připraví osvěžující nápoje ve vyhlášených restauracích, pizzeriích a hotelových resortech, kam s úspěchem dovážíme.
Dále se dají použít na výrobu mléčných i ovocných koktejlů, dochucování krémů a zdobení dezertů.