zmrzlina-hyskovska-markyza

Řemeslná Hýskovská zmrzlina

Řemeslnou nebo jak zákazníci říkají kopečkovou zmrzlinu si můžete dát pouze na našich stáncích v Hýskově, Králově Dvoře, cukrárně Mima 
v Unhošti a našich pojízdných stáncích které najdete pod záložkou Piaggia. Tuto zmrzlinu jsme se naučili vyrábět na zmrzlinovém univerzitě 
v italské bologni. Jak poznat a správně používat kvalitní suroviny nás naučil věhlasný italský zmrzlinář Palmiro Bruschi a podle ohlasů zákazníků se mu to povedlo.

Na výrobu zmrzliny používáme:
Mléko z farmy.
Ořechové pasty z oříšků které si sami opražíme a pastujeme.
České ovoce z místních sadů.
Tropické ovoce od vybraných dodavatelů 
a dovozců.
Kakao z Ghany a kvalitní čokoládu.
Všechny druhy které děláme Vám tu vypisovat nebudu, jelikož jich je odhadem kolem stovky, prostě přijďte ochutnat, vždy je ve vitríně klasika i zajímavá příchuť.
Tajtrdlík_LOGO
Tajtrdlík je řada našich řemeslných (kopečkových) zmrzlin, které pro Vás plníme do kelímků a kornoutů k odnesení domů. Jednoporcové kelímky, kornouty typu korneto a 0,5 L kelímky si můžete koupit cukrárně MIMA v Berouně, Farm shopu na Tetíně a DBROTOMATU v Hýskově.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram